Home » Noutati » Campania de gasire a radiologilor pediatri

 

Campania de gasire a radiologilor pediatri

 

Grupul de radiologie pediatrica (GRP) incearca sa intre in legatura cu cat mai multi confrati. Incepand din 2013, aceasta activitate s-a intensificat, pe toate caile: eMail, fluturasi la manifestari profesionale si stiintifice, presa, promovare directa (de la om la om), prin Societatea de radiologie (SRIM),…

Dumneavoastra cunoasteti vreun radiolog dedicat pediatriei? Sau doar interesat de radio-pediatrie? Stiti un radiolog care vede din cand in cand si copii? Spuneti-i despre grupul nostru si despre site! Puteti sa-i transmiteti mesajul de mai jos! Puteti chiar sa-i explicati cum sa se inscrie in lista de contacte a grupului (abonare Newsletter) sau cum sa se inscrie in grup!

In 2014 am constituit un grup de voluntari, care sa caute activ colegii radio-pediatri, pornind de la lista unitatilor (clinici, spitale) care au atat sectii pediatrice cat si departamente de imagistica. Am mai avea nevoie de voluntari in acest grup; daca doriti sa ajutati, trimiteti un mesaj la contact@radiologie-pediatrica.ro; veti primi o lista cu spitale/clinici si date de contact spre a le trimite  mesajul nostru (prin eMail ,Fax, posta,…).

Mesajul GRP catre radiologii pediatri poate fi descarcat mai jos. Puteti trimite acest mesaj catre oricine ar putea fi interesat.

organise

 

 

MESAJ din partea GRP catre radiologii pediatri (.pdf)