Home » Activitati » Arhiva » Inscriere la Simpozionul de radiopediatrie, 12 sept 2014, Cluj-Napoca

 

Inscriere la Simpozionul de radiopediatrie, 12 sept 2014, Cluj-Napoca

 

A fost deschisa inscrierea pentru simpozionul Grupului de radiologie pediatrica al S.R.I.M.; termen limita de inscriere: 24 august! Daca mai doriti sa prezentati  lucrari, va rugam sa va inscrieti rapid, mentionand si titlul lucrarii in formularul de inscriere; selectia lucrarilor se va incheia probabil pe 10 august!

Tema simpozionului: “Principiul A.L.A.R.A. in radio-imagistica pediatrica. Alternative de diagnostic”
Organizatori: Grupul de Radiologie pediatrica al S.R.I.M. si U.M.F. “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca
Locul de desfasurare a lucrarilor: Hotel UMF, Cluj-Napoca, Str. G-ral Eremia Grigorescu (ex Str. Rakoczi), Nr. 2-4, Cod Postal: 400304 Telefon: 0264-420552
Nu se percepe taxa de inscriere.

Prezentatorii lucrarilor pot solicita (in formularul de inscriere) cazare gratuita la Hotelul U.M.F. Cluj-Napoca (***); aceasta va fi acordata in limita locurilor disponibile si in ordinea in care au fost inscrise lucrarile.  Micul-dejun (pentru cei cazati la Hotelul U.M.F). si pauza de pranz (catering) vor fi contra-cost (daca nu gasim sponsori pana atunci). Organizatorii nu se ocupa de cazare pentru restul participantilor; va sugeram solutii alternative pentru cei care nu doresc sau nu vor obtine cazare la hotelul U.M.F. sau nu prezinta lucrare:

Hotel Oscar   Hotel Belvedere

Informatii la: contact@radiologie-pediatrica.ro

Perioada de inscriere s-a terminat.

Programul va fi afisat in curand!