Home » Noutati » Cotizatie S.R.I.M. – noi facilitati pentru membri!

 

Cotizatie S.R.I.M. – noi facilitati pentru membri!

 

Plata cotizatiei de membru al Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala (SRIM) atesta calitatea de membru al societatii si da dreptul la participarea cu taxa redusa la manifestarile organizate de societate.

Pentru a deveni membru al Grupului de Radiologie Pediatrica (GRP) trebuie sa fiti membru SRIM si sa platiti anual cotizatia. Pentru a fi membru activ al GRP pe anul in curs si a beneficia fara intrerupere de toate facilitatile membrilor, trebuie sa achitati cotizatia SRIM pana pe data de 31 martie.  GRP nu percepe deocamdata alta cotizatie.

Ca membru al SRIM deveniti si membru al Societatii Europene de Radiologie (ESR) (fara sa mai platiti direct taxa de membru ESR) si beneficiati implicit de toate avantajele: participare cu taxa redusa la congres, inscriere la cursuri, acces la resursele on-line… Atentie! Pentru a beneficia de calitatea de membru ESR fara discontinuitati trebuie sa platiti taxa de membru SRIM la inceputul anului!

Inscrierea in Societatea Europeana de Radiologie Pediatrica (ESPR) se poate face doar individual. Pentru inscriere sunt necesare doua recomandari din partea unor membri ESPR. Membrii GRP activi pot solicita recomandari din partea membrilor comitetului GRP care sunt inscrisi in ESPR, pe adresa: contact@radiologie-pediatrica.ro

In calitate de membru al SRIM puteti deveni membru al  Societatii Franceze de Radiologie (SFR) cu taxa redusa. Taxa (redusa) este de 50 E pentru rezidenti si 85 E pentru specialisti si include participarea gratuita la Congresul SFR, acces lunar la cursurile on-line ale SFR si revista de radiologie. Inscrierea cu taxa redusa a fost prelungita pana pe 15 februarie. Formular adeziune SFR 2015

In cazul platii dupa 1 sep 2015, Cotizatia de membru SRIM pe anul 2015 este:

  • 100 RON/an pentru medicii rezidenti;
  • 250 RON/an pentru medicii specialisti si primari;
  • 100 RON/an pentru asistenti, operatori, tehnicieni, fizicieni, ingineri -pot deveni membri SRIM conform noului statut.

Reduceri ale cotizatiei in cazul platii anticipate (2015):

Termen de efectuare a plății

Cotizația SRIM (lei)

Medici specialiști / primari

Medici rezidenți / tehnicieni

pînă la 30 iunie 2015

150

75

1 iulie – 31 august 2015

200

85

incepand cu 1 septembrie 2015

250

100

VA RUGAM CA, IN ZIUA IN CARE ATI EFECTUAT PLATA, SA TRIMITETI PE ADRESA secretar.national.adjunct@srim.ro UN MESAJ CU ADRESA DVS DE E-MAIL. ACEASTA ADRESA ESTE NECESARA PENTRU A VA PUTEA DESCHIDE CONT DE MEMBRU ACTIV ATAT PE SITE-UL SRIM, CAT SI PE SITE-UL SOCIETATII EUROPENE DE RADIOLOGIE, myesr.org. Doar prin intermediul adresei de e-mail puteti beneficia de avantajele statutului de membru activ SRIM si ESR!

Cotizatia se poate plati in urmatorul cont (prin plata la BCR, ordin de plata sau mandat postal). Va rugam specificati clar destinatia platii (cotizatie), precum si numele complet al cotizantului!
IBAN: RO95RNCB0073049977650001
deschis la: BCR, sucursala Sector 2
titular cont: Societatea de Radiologie si Imagistica Medicala
adresa: Sos. Fundeni 258,
Institutul Clinic Fundeni
Departamentul de Radiologie, Imagistica Medicala si Radiologie Interventionala
Bucuresti, Sector 2
cod fiscal: 7512326